Apotheek Van Wambeke BVBA
Dorpstraat 61
9140 Elversele (Temse)

Tel: +32 (0) 52 46 13 98
Email: info@apotheekvanwambeke.be

Elke dag 8u30-12u30 en 14u-18u30
behalve donderdagnamiddag & zaterdagnamiddag

Over ons

Johan Van Daele is de huidige apotheker-titularis. Hij kreeg de passie voor het apothekersberoep met de paplepel ingegoten. Zijn moeder, apotheker Liliane Van Wambeke, was de eerste apotheker in Elversele en stichtte er Apotheek Van Wambeke in 1972.

Samen met zijn echtgenote Ann, die tot nog toe enkel achter de schermen werkt, vormen zij een sterk team dat veel belang hecht aan natuurlijke geneeskunde, voedingssupplementen en natuurcosmetica.

Over geneesmiddelen, voedingssupplementen en huidverzorging kan U bij Johan altijd terecht. Zijn passie is U te helpen. Naast een grote kennis en een hart voor de patiënt, is één van Johans bijzondere talenten het ontwikkelen en maken van voedingssupplementen en geneesmiddelen. Deze expertise komt goed van pas bij de productie van een uitzonderlijk gamma huisbereidingen. Johan ontwikkelt ook geneesmiddelen tegen ziektes en problemen in Centraal-Afrika, waar hij de productie en de distributie van geneesmiddelen ondersteunt. In Congo geeft Johan lezingen als public health coach. Dit voor de overheid, universiteit en de Congolese artsen en apothekers. Als direct gevolg van zijn lezingen zijn er naar schatting een 1000-tal doden per week minder sinds mei 2013.

Irmgard De Donder farmaceutisch technisch assistente versterkt ons apothekersteam sinds juli 2012. Zij is een sportieve dame met een hart voor elke patient. Irmgard zet zich steeds 100 procent in voor elke patiënt. Ze houdt ervan om zich zoveel mogelijk bij te scholen. 

Jan Herman, apotheker met een brede kennis en lange ervaring, versterkt ons team elke vrijdag. De laatste jaren heeft hij zich extra verdiept in obesitas, en schreef zijn visie op in een intrigerend boekje. Sinds kort kan U bij hem terecht voor personal weight coaching en snelle bloedanalyses (op afspraak).

Tom Cauwenbergh heeft zijn stage bij ons gedaan en is terecht met onderscheiding afgestudeerd als apotheker. Tom studeert nu verder als ziekenhuisapotheker, maar gelukkig komt hij ons nog elke zaterdag helpen. Hij is een kei in interacties tussen geneesmiddelen! 

Download Johan's V-card