Apotheek Van Wambeke BVBA
Dorpstraat 61
9140 Elversele (Temse)

Tel: +32 (0) 52 46 13 98
Email: info@apotheekvanwambeke.be

Elke dag 8u30-12u30 en 14u-18u30
behalve donderdagnamiddag & zaterdagnamiddag

wist je dat ... (lage bloeddruk & gember!)

WIST JE DAT ...

heel veel mensen blijven lopen met lage bloeddruk, zonder het te weten ? Niet zo gevaarlijk als hoge bloeddruk, maar doe er toch beter iets aan.

Heb je ook vaak sluimerende hoofdpijn, zo net te weinig om Dafalgan te pakken maar toch te veel om je echt goed te voelen, en als je rechtstaat voel je je dan duizelig of heb je soms zwarte vlekken voor je ogen of een druk op je oren, moet je je dan even vasthouden aan de kast ? Dan heb je veel kans dat je een lage bloeddruk hebt.

Wat doe je eraan ? Je kan niet blijven zout toevoegen aan je eten, en teveel koffie maakt je maar zenuwachtig. Ook zoethout heeft op termijn zijn nevenwerkingen.

Een goed middeltje is een hoog geconcentreerd gemberextract. Bij dagelijkse inname krijgen vele mensen hun lage bloeddruk onder controle, en voelen zich veel beter in het dagelijkse leven.

Leuk meegenomen dat het ook nog gezond is op andere vlakken: het is een sterk antioxydans, het is goed voor de spijsvertering, het werkt zelfs tegen ontstekingen en pijnen, en er is heel wat literatuur te vinden over de preventieve werking tegen kanker.