Apotheek Van Wambeke BVBA
Dorpstraat 61
9140 Elversele (Temse)

Tel: +32 (0) 52 46 13 98
Email: info@apotheekvanwambeke.be

Elke dag 8u30-12u30 en 14u-18u30
behalve donderdagnamiddag & zaterdagnamiddag

Lierac geeft u 102€ cadeau

Deze actie van LIERAC is werkelijk zeer mooi en uitzonderlijk: bij aankoop van een Premium dag/nacht-verzorging (101€) krijgt U erbij: de Premium Serum gratis ter waarde van 102 euro! 

Reserveer nu uw exemplaar, de oplage is zeer beperkt.

Productbeschrijving

Lierac Premium is een luxueuze combinatie van efficiëntie en zinnenstrelend genot. Een extreem hoge dosis hyaluronzuur en een unieke selectie van zeldzame zwarte bloemen - rozen, orchideeën en papavers -staan garant voor een intens antioxiderend en voedend effect. De verzorgingen corrigeren alle tekenen van veroudering waaronder diepe rimpels, een gebrek aan stevigheid, een onregelmatige teint en vochtgebrek.

In het serum zit zelfs 10 procent (!) zuiver hyaluronzuur, het vulbestanddeel dat als referentie geldt in de dermatologie en de huid onmiddellijk zichtbaar gladder en voller maakt. 

Het serum bevat tevens gepatenteerde DNA-beschermende en DNA-herstellende plantaardige microsfeertjes: een nieuwe generatie plantaardige sfeertjes die diep in de cellen herstellende en antioxiderende ingrediënten afgeven om het DNA te beschermen en te herstellen.